Du er landet på Koeleskabe.dk, det helt rigtige sted at finde vinkøleskab. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinkøleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Caso WineComfort 24 flasker sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Caso WineComfort 24 flasker sort” fås til 4490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
CS644 er et designervinkøleskab med kompressorteknologi fra det tyske mærke Caso.
I dette vinkøleskab er der plads til hele 24 flasker, og takket være de 2 temperaturzoner kan du både opbevare hvidvin og rødvin. Den har en meget stille kompressor samt vi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dometic C154F vinkøleskab, 2 temperatur zoner, sort/rustfrit

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Dometic C154F vinkøleskab, 2 temperatur zoner, sort/rustfrit til kun 21469,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vinkøleren har et klassisk design med elegante detaljer i rustfrit stål, så den passer ind i alle rum og matcher hårde hvidevarer i køkkenet på en harmonisk måde.
Døren kan både hænges op på højre og venstre side, hvilket gør placeringen af vinkøleren fle…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Caso WineChef Pro Vinkøleskab, 180 flasker, sort

Næste anbefaling er “Caso WineChef Pro Vinkøleskab, 180 flasker, sort”.

Dagens bedste tilbud på “Caso WineChef Pro Vinkøleskab, 180 flasker, sort” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 13620,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med WineChef Pro 180 vinkøleskabet fra Caso kan du opbevare dine vinflasker på en optimal måde.
Det er fremstillet af sort rustfrit stål og er af højeste kvalitet, samtidig med at det passer godt ind i ethvert moderne hjem. Døren er udstyret med UV-filtre…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort

Sidste produkt på vores liste er Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort som vi har fundet til 4820,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Det perfekte moderne køleskab til den krævende vinelsker, som ønsker både kvalitet i form og funktion.
Skabet er udført i en holdbar matsort farve og et glasfront design der passer ind i enhver hjem. Vinkøleskabet kan opbevare hele 24 flasker, som kan li…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vinkøleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vinkøleskab:

Dyreste Vinkøleskab på listen er LG Signature vinkøleskab LSR200W fra Elgiganten med en pris på 65999.00. Billigste udvalgte Vinkøleskab er Epiq vinkøleskab til 8 flasker som du kan købe for 1199.00 hos Wineman.dk. Forskellen på de to priser er 64800 kr. – de 4 Vinkøleskab vi har fundet koster i gennemsnit 558831.96 kr.
Ovenstående Vinkøleskab data og priser er hentet fra 14 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Elgiganten, Homeshop.dk, Barlife.dk, Coop.dk, Quickparts.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Maxigastro.com, Winther Vin, Gucca.dk, Wineman.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Vinkøleskab tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøleskab blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøleskab: