Du er landet på Koeleskabe.dk, det helt rigtige sted at finde Reisenthel køletaske. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reisenthel køletaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Reisenthel Coolerbag S Pocket Black – Køletaske

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Koeletaske.dk.

Her kan “Reisenthel Coolerbag S Pocket Black – Køletaske” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får en du smart lille køletaske fra Reisenthel. Køletasken er ideel at have med på farten, da man kan have en lille frokost eller en lille snack med sig, som kan transporteres sikkert i køletasken og holde sig frisk i lang tid.  Køletasken er frems…

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

2: Reisenthel Cooler-backpack Black – Køletaske

Anden anbefaling har vi fundet hos Koeletaske.dk, hvor du kan købe Reisenthel Cooler-backpack Black – Køletaske til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får en du smart køletaske/rygsæk fra Reisenthel. Køletasken er ideel at have med på farten, da man kan have en frokost eller en lille snack med sig, som kan transporteres sikkert i køletasken og holde sig frisk i lang tid.  Køletasken er den perfekt…

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

3: Reisenthel Coolerbag Xl Navy – Køletaske

Næste anbefaling er “Reisenthel Coolerbag Xl Navy – Køletaske”.

Dagens bedste tilbud på “Reisenthel Coolerbag Xl Navy – Køletaske” har vi fundet hos Koeletaske.dk hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

4: Reisenthel Cooler-bottlebag Navy – Køletaske

Sidste produkt på vores liste er Reisenthel Cooler-bottlebag Navy – Køletaske som vi har fundet til 129,- hos Koeletaske.dk.

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Reisenthel køletaske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Reisenthel køletaske:

Dyreste Reisenthel Køletaske på listen er Reisenthel Carrybag ISO Køletaske Sort fra RejseGear.dk med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Køletaske er Reisenthel Coolerbag Xs Kids Cats And Dogs Rose – Køletaske som du kan købe for 70.00 hos Koeletaske.dk. Forskellen på de to priser er 529 kr. – de 4 Reisenthel Køletaske vi har fundet koster i gennemsnit 3052.15 kr.
Ovenstående Reisenthel Køletaske data og priser er hentet fra 6 butikker (Koeletaske.dk, RejseGear.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Takforgaven.dk, Børn i balance). Alle Reisenthel Køletaske tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køletaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Køletaske blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køletaske: