Du er landet på Koeleskabe.dk, det helt rigtige sted at finde Intex køletaske. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Intex køletaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Intex Mega Chill 2 Flydende Køletaske

Sidste produkt på vores liste er Intex Mega Chill 2 Flydende Køletaske som vi har fundet til 199,- hos CoolStuff.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Når alt er perfekt, er livets goder inden for rækkevidde.
Med vores flydende køletaske har du aldrig mere end et par svømmetag til næste drink, og du kan præsentere dine bartenderskills til alle sommerens poolpartyer.
Den perfekte stemningsforhøjer til so…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

Dyreste Intex Køletaske på listen er Intex Mega Chill 2 Flydende Køletaske fra CoolStuff.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Køletaske er Intex Mega Chill 2 Flydende Køletaske som du kan købe for 199.00 hos CoolStuff.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Intex Køletaske data og priser er hentet fra 1 butikker (CoolStuff.dk). Alle Intex Køletaske tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køletaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Køletaske blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køletaske: