Du er landet på Koeleskabe.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre vinkøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Temp vinkøler

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Dorre Temp vinkøler” fås til 244,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd en romantisk middag med champagne, rosévin eller hvidvin til, som du kan være sikker på, forbliver kold ved hjælp af vinkøleren fra Dorre.
Temp vinkøleren er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og har et minimalistisk samt stilrent design.
De…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dorre Rondo Vinkøler

Sidste produkt på vores liste er Dorre Rondo Vinkøler som vi har fundet til 219,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd et lækkert koldt glas rosé, hvidvin, mousserede eller andet med hjælp fra denne elegante Rondo vinkøler fra Dorre.
Du behøver blot at fylde køleren op med is, lægge din flaske i og så kan du nyde de kølige forfriskninger – selv på varme sommerdage….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dorre vinkøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dorre vinkøler:

Dyreste Dorre Vinkøler på listen er Dorre Temp vinkøler fra KitchenOne.dk med en pris på 244.00. Billigste udvalgte Vinkøler er Dorre Rondo Vinkøler som du kan købe for 219.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 25 kr. – de 2 Dorre Vinkøler vi har fundet koster i gennemsnit 231.5 kr.
Ovenstående Dorre Vinkøler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Vinkøler tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler: